Welkom bij ons Bed & Breakfast,

 

Bed and Breakfast Leuten & Teuten ligt op fietsafstand en aan de doorgaande weg van/naar Hanzestad Elburg.  Dichtbij het station en nabij de A28. Aan vele fiets- en wandelroutes zoals het Klompenpad.

 

De B&B gelegen op de eerste verdieping is 45m2 groot.

De volgende benodigdheden zijn aanwezig:
Airconditioning, inloopdouche, wastafel + verwarmde spiegel met verlichting, toilet, föhn, badhanddoeken, twee persoons boxspring, keukentje met koffieapparaat, waterkoker en klein koelkastje. Voor de liefhebbers liggen er een aantal tijdschriften, boeken en spelletjes. Er is gratis wifi, en interactieve tv.   

 

Bij aankomst ligt er een welkomsmap voor u klaar. Bij de zithoek liggen voldoende informatiefolders over "wat te doen in de omgeving". Mocht u toch nog iets missen, bij het VVV kantoor gelegen in het Museum van Elburg (direct bij binnenkomst Elburg links) kunt u allerlei folders bemachtigen. Ook kunt u daar een stadswandeling boeken.

 

Voor uw auto is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Fietsen kunnen op het terrein binnen het hek worden geplaatst en eventueel daar worden opgeladen. Het kleine toegangshek (links van de grote ingangspoort) is24 uur per dag geopend voor uw toegang.

 

Vanuit uw B&B heeft u een vrij uitzicht over de landerijen, wat vooral 's avonds een prachtige zonsondergang oplevert. 

 

Het ontbijt wordt vanaf 8.30 tot 9.30 uur geserveerd in de Theeschenkerij.

Indien gewenst kunt u ook zonder ontbijt reserveren. 

 

Bij boekingen langer dan 4 dagen kan in overleg het beddengoed worden verschoond. 

 

De theeschenkerij op de begane grond is seizoensgebonden geopend. Verdere informatie hieromtrent  vindt u onder deze website bij het tabblad Theeschenkerij.

 

Komt u heerlijk relaxen, fietsen of wandelen op De Veluwe!

 

Wij verwelkomen u graag.